Welkom bij Sinner Bikes

Wij zien fietsen niet alleen als hobby en sport maar vooral ook als een praktisch verplaatsen van jezelf!    

Na jaren van pionieren werd Sinner Ligfietsen VOF op 1 juli 1993 opgericht.Als eerste kwam Sinner met het driewiel model Comfort op de markt. Later volgden ook de tweewiel ligfietsen Record, Trend, Fun,Demon, Spirit, Phantom en Flash en als laatste in 2007 de velomobiel Mango. Vanaf 2013 is Sinner gestopt met de productie van tweewielers en concentreert zich volledig op de Mango en de Comfort. Tweewielmodellen worden allen geleverd op speciale bestelling.  Omdat Sinner wereldwijd verkoopt is de naam veranderd in Sinner Bikes.

 

Bedankt / Thanks / Danke / Merci

Wij bedanken onze klanten voor meer dan 20 jaren vertrouwen in ons bedrijf en onze producten en wensen Drymer veel succes voor de toekomst!

We thank our customers for more than 20 years of confidence in our company and our products and  wish Drymer every success for the future!

Wir danken unseren Kunden für mehr als 20 Jahren das Vertrauen in unser Unternehmen und unsere Produkte und wünschen Drymer viel Erfolg für die Zukunft!

Nous remercions nos clients depuis plus de 20 ans de confiance dans notre entreprise et nos produits et  souhaitons Drymer beaucoup de succès pour l’avenir!

Jan & Harma de Vries   (oud-eigenaren Sinner Bikes)

Drymer neemt Sinner Bikes over - Drymer takes over Sinner Bikes - Drymer übernimmt Sinner Bikes

Afgelopen week heeft Drymer uit STADSKANAAL na intensieve gesprekken met Li en van Wieringen Advocaten overeenstemming bereikt over de overname van de productie en verkoop van de trendy velomobielen en ligfietsen van  Sinner Bikes. Lees meer in onderstaand persbericht:

  Persbericht Sinner-Drymer

Letzte Woche hat die Firma Drymer aus Stadskanaal nach intensiven Gesprächen mit Anwälte Li en van Wieringen, der Firma Sinner Bikes eine Vereinbarung getroffen, über die weiter Produktion von modernen Velomobilen und Liegerädern, sowie deren Verkauf. Lesen Sie mehr in der folgenden Pressemitteilung:

  Pressebericht Sinner - Drymer

Last week after intensive conversations with Lawyers Li en van Wieringen, Drymer (Stadskanaal) has reached an agreement, to take over the production and sales of the Mango Velomobile and recumbent trikes from Sinner Bikes. Read more in the following press release:   

   Press release Sinner - Drymer

Sluiting Pasen en verder …

SpeziIn verband met Spezi en de voorbereiding voor deze beurs  in Zuid Duitsland is Sinner Bikes gesloten op: goede Vrijdag 18 april , zaterdag 19 april, vrijdag 25 april en zaterdag 26 april.

Meer informatie:  Spezi te Germersheim

Op de speciale fietsen beurs Spezi zijn werkelijk alle soorten en maten fietsen uit te proberen.

Opstapdag a.s. zondag 13 april in Breda

Ligfiets opstapdag 1Aanstaande zondag 13 april  is de tweede ligfietsopstapdag van dit jaar.

Helaas is het voor Sinner Bikes om technische redenen niet mogelijk om aanwezig te zijn met onze fietsen.

Uiteraard bevelen we deze proefrijdag wel van harte bij iedereen aan om te ervaren hoe heerlijk het is om op een ligfiets te rijden!

Van 12 - 17 uur bent u welkom op Sportpark De Wisselaar. Meer informatie op www.ligfietsopstapdag.nl

Zondag 6 april LigfietsOPstapdag ASSEN

GlyderWelkom op de LigfietsOpstapdag van 12 tot 17 uur op sportpark de Hoogspanning in Assen.

Hoor alles wat u wilt weten over de Mango en de Comfort en maak een proefrit.

Maar ook een proefrit op de Drymer Leisure en de nieuwe Drymer Glider is mogelijk.

www.ligfietsopstapdag.nl

Aanbieding Mango Plus

websiteVoor de snelle beslissers hebben we een mooie aanbieding van een Mango Plus.  De Mango is in uitstekende, nagenoeg nieuwstaat, en uitgevoerd met een Shimano Alfine 8 naaf in combinatie met een 52 tands voorblad. Busch en Müller IQ Speed Koplamp en achterlicht. De prijs is  erg aantrekkelijk omdat er voor het overig geen bijzondere opties  zijn aangebracht. De kleur is Telemagenta RAL  4010. Nieuwprijs is € 5820,-.

Verkoopprijs voor deze mooie Mango Plus is  

€ 4900,-

Ligfiets OPstapdag a.s. zondag 5 april in Assen

IMG_0851Sinner Mango met AerotopAanstaande zondag 5 april is de jaarlijkse ligfietsopstapdag in Assen.

Dit is DE gelegenheid om verschillende ligfietsen met elkaar te vergelijken. Sinner Bikes komt met de Comfort trike  en de velomobiel Mango.

Voor meer info en adresgegevens: ligfietsopstapdag

Binnenbekleding Mango

IMG_20140319_113726Tijd voor een beetje luxe in jouw Sinner Mango?

Velour binnen bekleding. Voorgesneden voor de Mango Plus of Sport.
Zelfklevend en  eenvoudig te plaatsen. Geeft een luxe gevoel en maakt je
Mango stiller.
Andere geluiddempende stoffen zijn zwaar en nemen veel ruimte in.
Deze is dun en licht.

Introductieprijs slechts € 29,95 (exclusief bezorging)

carrosserie carbon/kevlar

kevlar binnenzijdeDe Mango is nu ook verkrijgbaar met een carrosserie van carbon/kevlar.  De carbon/kevlar combinatie geeft meer stijfheid aan de body en is daardoor sterker. Het biedt een betere bescherming en verkleint daarmee de kans op schade aan de fiets. Deze optie kost € 1.150,- extra.

Er is op dit moment een Mango Sport uit voorraad leverbaar met deze optie:

Kleur oranje/wit.  Veel toegepaste opties zoals richtingaanwijzers en alarmlichten (gewoon/mist/rem), Gingko kettingrol, Mango floormat met PU laag en 3D carbon-look rand rondom instapgat.

Het voorjaar komt

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Mango is uitermate geschikt om zomer en winter in door te rijden. Maar natuurlijk is het fijn om weer met daglicht naar het werk te rijden en te genieten van het aankomende voorjaar. Is uw fiets toe aan onderhoud?  Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Na goed onderhoud rijdt uw fiets weer als een zonnetje!

 

 

EERSTE OPSTAPDAG IN 2014

Op zondag 6 april wordt in Assen een opstapdag gehouden. Meer info op Ligfietsopstapdagen

Choose Language

YouTube Playlists


Neem ook eens een kijkje op Harry's blog en lees over zijn belevenissen en ervaringen met de Mango.