Comfort E

Vanaf de start van de bouw van de eerste Comfort in 1990 heeft Sinner geƫxperimenteerd met het inbouwen van elektromotoren. Van pionier is Sinner uitgegroeid tot een specialist op dit gebied. Met name de Comfort leent zich uitstekend voor de toepassing van een elektromotor. De Comfort is namelijk een toerfiets waarbij het niet om de snelheid gaat maar om het comfort. Wie moeite heeft met krachtsinspanning kan dankzij deze ondersteuning het fietsen langer volhouden en een grotere afstand afleggen. De elektromotor ondersteunt terwijl de berijder mee trapt, maar de mate van ondersteunen kan zelf worden geregeld. De werking van de motor voelt heel natuurlijk aan, want hoe meer kracht er op de pedalen wordt uitgeoefend, des te meer kracht levert de motor. De motor is dermate krachtig dat we ook het fietsen in een bergachtige omgeving kunnen aanbevelen.
De snelheid is gemaximaliseerd tot de van overheidswege toegestane 25 km. per uur. Laat u adviseren welk versnellingssysteem van de Comfort het meest voor u geschikt is om uit te voeren met de elektromotor.

Specificaties
Sinner Bikes levert standaard de Sunstar motor met het PAS systeem (ondersteuning terwijl u trapt) en naar keuze een 11 Ah of 16 Ah accu. De motor is op onopvallende wijze aan het trapstel gemonteerd. De handzame kleine accu bevindt zich standaard onderaan het bagagerek en is zeer eenvoudig te wisselen. De actieradius met een 9 Ah accu is 40-60 km. en met een 16 Ah accu 60-100 km.  De berijder bepaalt zelf hoeveel stroom de motor moet leveren en aan de hand van het  display wordt dat in 3 standen weergegeven:  een Eco, een Normal en een Turbo stand. Een lader en een accuslot worden meegeleverd. Een losse tweede accu is uiteraard op verzoek leverbaar. Tevens zijn er verschillende motoren leverbaar van verschillende fabrikanten.

   Prijs- en optielijst Sinner Comfort-E

Sunstar motor in Comfort