Mango Sport Red Edition

De Mango Sport Red Edition is de luxe uitvoering van de Mango Sport met veel extra opties en een opvallende bestickering.  Nieuwe inbegrepen opties voor 2014 zijn o.a.:  De Mango Aerotop en een Racekap in carbon.

De Mango in het algemeen
De Mango is een vlotte velomobiel met een groot gebruiksgemak en wordt volledig in Stadskanaal vervaardigd.  De flexibiliteit in zowel productie als in reparatie is om die reden groot. Wij zien fietsen niet alleen als hobby en sport maar vooral ook als een praktisch verplaatsen van jezelf!  In de Mango kun je zo efficiënt als mogelijk omgaan met je energie. Dat is dankzij de verminderde luchtweerstand,   de optimale weersbescherming en het technische aspect van een tussenas. Deze tussenas maakt het mogelijk om  uit meerdere  versnellingsmogelijkheden te kiezen evenals de ondersteuning van een elektromotor.

Uiterlijke pluspunten zijn o.a.:  
De compacte en aerodynamische vorm.  De sportieve carrosserie. Optimale weersbescherming met de optie van een Sinner Tourkap.  De grote stuuruitslag en de uitstekende wendbaarheid vanwege een korte draaicirkel . Optimale veiligheid dankzij de geïntegreerde rolbeugel, beschermende carrosserie en de meestal  opvallende kleur.

Technische pluspunten zijn o.a.:  
Comfortabel stuurgedrag vanwege een lage zithouding in combinatie met een grote spoorbreedte en de onafhankelijke vering op alle wielen . De lichtlopende aandrijving met keuze uit meerdere versnellingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een versnellingsnaaf of een elektromotor. De ketting is volledig ingebouwd en afgeschermd van vuil en vocht.  Alle drie 20”  wielen hebben een eenzijdige wielophanging zodat het eenvoudig is om een band te plakken of te vervangen.
Mango Sport Red Edition in Standaarduitvoering   € 7.490,-

 

Prijs- en optielijst Mango Sport RE