Monthly Archives: July 2013

Persbericht samenwerking Drymer en Sinner

- Twee eigenzinnige vervoersconcepten onder 1 dak -

In het pand aan de Klompenmaker 5 te Stadskanaal wordt vanaf september 2013 de kennis op productie- en fietstechniek van Drymer en Sinner met elkaar gedeeld en tengevolge daarvan versterkt. Special bikes en fietsonderdelen met moderne technieken en een daaraan gekoppelde gezamenlijke PR en dealerapparaat geeft beide producenten het vertrouwen in een gezamenlijke veelbelovende toekomst onder één en hetzelfde dak. (vervolg tekst in pdf bestand onder)

 Persbericht samenwerking Drymer en Sinner

Eerste treffen in Stadskanaal

Op zaterdag 31 augustus houden we open huis. Van 13 - 16 uur bent u welkom om kennis te nemen van onze nieuwe werkplek en showroom aan de Klompenmaker 5 te Stadskanaal.

Bedrijfsvakantie

Vanwege de verhuizing en de aansluitende vakantie is Sinnerbikes in Groningen geopend t/m 13 juli. Van 15 t/m 20 juli is de winkel beperkt geopend. Vriendelijk verzoek om even te bellen zodat het geen vergeefs bezoek wordt. Aansluitend is het bedrijf gesloten t/m 18 augustus. Vanaf augustus is ons nieuwe onderkomen in Stadskanaal, aan de Klompenmaker 5. Nieuwe openingstijden worden nog bekend gemaakt.

Mango updates

De bouw van de Mango wordt continue geoptimaliseerd. De techniek staat nooit stil, maar ook de feedback van onze klanten gecombineerd met onze eigen rij-ervaringen stimuleren ons nog altijd om de bouw te blijven onderwerpen aan een kritisch oog. Graag verwijzen we naar  onze facebook pagina waar de updates  te volgen zijn aan de hand van tekst en foto’s.

Choose Language

YouTube Playlists


Neem ook eens een kijkje op Harry's blog en lees over zijn belevenissen en ervaringen met de Mango.

Eerdere berichten