Monthly Archives: May 2013

Nieuw: Mango Aero Top

Vanaf nu leverbaar. Introductieprijs t/m juli bij nieuwe bestelling € 139,-. Losse levering   € 735,- (excl. montage).  Klik hier voor foto: 1e Aerotop op Mango .   Meer zicht.  Minder zijwindgevoelig.

Ligfiets Testdag België

Zondag 2 juni aanstaande is Sinner Bikes vertegenwoordigd in België:   Wielerpiste Peer (Sportcentrum De Deuster, Deusterstraat 47B, 3990 Peer vlak onder de indoorski-piste “Snow Valley”. http://goo.gl/maps/L8EPC  Welkom van 13 - 18 uur.   Zie ook http://www.ligfiets.net/event/3157/ligfiets-testdag.html

Vanwege deze eerder gemaakte afspraak is het voor ons helaas NIET mogelijk om ook met onze producten in EDE te staan, tijdens de 3e ligfietsopstapdag.

Sinner Bikes gaat verhuizen

Sinner Bikes gaat Groningen verlaten en verruilt de panden aan de Stavangerweg 15 en 17  voor een nieuw onderkomen te Stadskanaal. Per 1 augustus is de verhuizing definitief. Het nieuwe adres wordt: Klompenmaker 5, 9502 EP Stadskanaal.  In hetzelfde pand vindt o.a. de productie plaats van de Drymer. Door de productieruimtes en de kennis met elkaar te delen maken we een nieuwe en uitdagende stap voorwaarts. We houden u op de hoogte van de op handen zijnde ontwikkelingen.

Actuele tweewiel occasionlijst

Zoals eerder bekend is gemaakt is Sinner met de productie van tweewiel ligfietsen gestopt.     occ lijst 05-2013

Choose Language

YouTube Playlists


Neem ook eens een kijkje op Harry's blog en lees over zijn belevenissen en ervaringen met de Mango.

Eerdere berichten