Sinner Comfort

De Comfort biedt alles wat de berijder van dit type ligfiets graag heeft. De fiets heeft uiteraard de stabiliteit van twee achterwielen maar beide wielen worden ook onafhankelijk van elkaar aangedreven. Het aluminium frame heeft een moderne strakke lijn en qua uitvoering zijn er diverse mogelijkheden en kleuren. De instelbare vering, het standaard bagagerek en de eenvoudige instap zorgen voor praktisch gebruiksgemak. De Comfort is een heerlijke vakantiefiets maar bovenal een relaxed vervoermiddel voor dagelijkse afstanden. De Comfort wordt ook geleverd met de ondersteuning van een elektromotor: Comfort E.

Meer Informatie Comfort

Comfort Specificaties & Prijzen

Sinner Comfort E

Vanaf de start van de bouw van de eerste Comfort in 1990 heeft Sinner geƫxperimenteerd met het inbouwen van elektromotoren. Van pionier is Sinner uitgegroeid tot een specialist op dit gebied. Met name de Comfort leent zich uitstekend voor de toepassing van een elektromotor. De Comfort is namelijk een toerfiets waarbij het niet om de snelheid gaat maar om het comfort. Wie moeite heeft met krachtsinspanning kan dankzij deze ondersteuning het fietsen langer volhouden en een grotere afstand afleggen. De elektromotor ondersteunt terwijl de berijder mee trapt, maar de mate van ondersteunen kan zelf worden geregeld. De snelheid is gemaximaliseerd tot de van overheidswege toegestane 25 km. per uur.

Specificaties

Standaard wordt de 24V. VTS elektromotor geleverd, met het zgn PAS systeem, in combinatie met een Li-ion accu. De accu wordt geschovenin de accuslede welke naar keuze achter de zitschaal of onderaan het bagagerek wordt bevestigd. De berijder bepaalt zelf hoeveel stroom de motor moet leveren en aan de hand van het LED display wordt dat in 5 of 10 standen weergegeven. Een lader en een accuslot worden meegeleverd.

Kijk voor de overige specificaties bij de specificatielijst van de Sinner Comfort.