Exclusieve preview!

PROTOTYPE: Exclusive

Momenteel zijn Drymer en SinnerBikes druk aan het testen met het nieuwe prototype onder de werknaam Exclusive!
Een aantal belangrijke uitgangspunten hierbij zijn gebruiksgemak, gewicht, aerodynamica en uiteraard snelheid.

Eén van de speerpunten hierbij is dat Drymer en Sinner-bikes geen pure race- velomobiel aan het ontwikkelen zijn, maar een praktische wendbare fiets die ook in de stad zeer bruikbaar is.

Momenteel zijn de eerste testkilometers gemaakt waarbij opvalt dat het prototype een haarscherpe besturing heeft en licht te bedienen maar zeer krachtige remmen door een verbeterde kabelloop. Tevens is de velomobiel snel op kruissnelheid te brengen mede door de directe overbrenging.
De Aerodynamica is opnieuw vormgegeven volgens de laatste inzichten, hierdoor zal de luchtstroom optimaal los gelaten worden aan de achterzijde.
Dit is bereikt zonder dat de velomobiel aan compactheid heeft moeten inleveren. Tevens is er een ruim zichtveld naar voren gecreëerd.
Dit nieuwe type velomobiel is voor elke rijder gemakkelijk en veelzijdig instelbaar waarbij een optimale ergonomie behaald kan worden.

De “Exclusive” zal voornamelijk in carbon opgebouwd worden waarbij het gewicht een belangrijke rol speelt, maar ook om de stijfheid van de velomobiel te kunnen optimaliseren. Toch gaan we niet voor full-carbon omdat dat de levensduur van de body niet ten goede komt.

Vanaf prijs op basis van intekening € 7.650 inclusief 21% BTW

Meer informatie en specificaties volgen snel! Voor intekening kunt u contact opnemen via [email protected]

Sneakpeak:

Drymer PROTO

Drymer PROTO

Drymer PROTO

Drymer PROTO

Drymer PROTO

Drymer PROTO

YouTube Playlists

Neem ook eens een kijkje op Harry's blog en lees over zijn belevenissen en ervaringen met de Mango.