Mango Sport

De Mango Sport is een super licht gebouwde velomobiel. Dit model heeft een meer sportieve look vanwege de carrosserie met een markante belijning.

De Mango in het algemeen
De Mango is een vlotte velomobiel met een groot gebruiksgemak en wordt volledig in Stadskanaal vervaardigd.  De flexibiliteit in zowel productie als in reparatie is om die reden groot. Wij zien fietsen niet alleen als hobby en sport maar vooral ook als een praktisch verplaatsen van jezelf!  In de Mango kun je zo efficiënt als mogelijk omgaan met je energie. Dat is dankzij de verminderde luchtweerstand,   de optimale weersbescherming en het technische aspect van een tussenas. Deze tussenas maakt het mogelijk om  uit meerdere  versnellingsmogelijkheden te kiezen evenals de ondersteuning van een elektromotor.

Uiterlijke pluspunten zijn o.a.:  
De compacte en aerodynamische vorm.  De sportieve carrosserie. De optimale weersbescherming met de optie van een Sinner Tourkap.  De grote stuuruitslag en de uitstekende wendbaarheid vanwege een korte draaicirkel . Optimale veiligheid dankzij de geïntegreerde rolbeugel, beschermende carrosserie en de meestal  opvallende kleur.

Technische pluspunten zijn o.a.:  
Comfortabel stuurgedrag vanwege een lage zithouding in combinatie met een grote spoorbreedte en de onafhankelijke vering op alle wielen . De lichtlopende aandrijving met keuze uit meerdere versnellingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een versnellingsnaaf of een elektromotor. De ketting is volledig ingebouwd en afgeschermd van vuil en vocht.  Alle drie 20” wielen hebben een eenzijdige wielophanging zodat het eenvoudig is om een band te plakken of te vervangen.standaadkleuren Mango
Standaarduitvoering vanaf € 6.150,-

 

Prijs- en optielijst Mango Sport

YouTube Playlists

Neem ook eens een kijkje op Harry's blog en lees over zijn belevenissen en ervaringen met de Mango.